Booth
Malé spotřebiče
Kávovary a Espresso
Kávovary
ORAVA ES-300 Pákový espresso kávovar

ORAVA ES-300 Pákový espresso kávovar

Kód:  2103868  |  Záruka:  24 Měsíc(ů)  |  Výrobce:  ORAVA
Cena bez DPH:
2 989 Kč
Cena s DPH:
3 617 Kč
WCR bodů:144.68 WCR
ks
Na dotaz
Kdy zboží dostanu?
Kdy bude zboží u vás?
Na dotaz
Pro ověření přesného času doručení nás kontaktujte na
telefonu: (+420) 776222264 nebo mailu: booth@videoboard.net
Běžná cena:
5 460 Kč
Ušetříte:
1843 Kč (-34%)
ORAVA  ES-300 Pákový espresso kávovarORAVA  ES-300 Pákový espresso kávovarORAVA  ES-300 Pákový espresso kávovarORAVA  ES-300 Pákový espresso kávovarORAVA  ES-300 Pákový espresso kávovar
Popis produktu

Pákový espresso kávovar

Kód: ES-300

• design s nerezovou úpravou

• nerezová tryska na napěnění mléka pro krémovou pěnu

• 15 bar

• světelná signalizace

Privátní barista od Oravy!

Mistrem pro přípravu excelentního espressa i lehoučkého mléčného kapučína je pákový espresso kávovar Orava ES-300. Kávě skutečně rozumí a je stvořen tak, aby při přípravě espressa zohlednil všechny faktory pro dokonalý výsledek.
Elegantní a kompaktní design s nerezovou úpravou. Možnost použít mletou kávu i všechny druhy porcované kávy. Provozní tlak: 15 bar. Odnímatelná nádoba na vodu o objemu 1,6l. Nerezová tryska k napěnění mléka pro krémovou pěnu. Světelná signalizace přípravy a provozu. Tepelná pojistka proti přehřátí.

Provozní tlak

Kávovar ES-300 má tlak 15 barů – na espressu tak dokáže vyčarovat zlatavou krémovou pěnu, která mu dodává bohatou chuť a podmanivé aroma.

Páka na vložení umleté kávy

Pomletou kávu je třeba dostatečně upěchovat. Používá se k tomu nástroj připomínající velké razítko - zvaný tamper. Je důležité, aby káva byla upěchována rovnoměrně - aby voda protékala stejně rychle celou plochou kávy.

Lahodné kapučíno? Žádný problém.

Díky napěňovací trysce si hravě poradíte také s přípravou lahodného kapučína. Díky světelné signalizaci přípravy a provozu budete přesně vědět, kolik kroků vás dělí od prvního douška.

Kávová klasika z Itálie

Kvalitní kapučíno je rozděleno na rovnoměrné třetiny. 1/3 kávy, 1/3 teplého mléka, 1/3 zpěněného mléka. Množství teplého mléka + získané pěny je tedy dvojnásobkem připravené kávy.

.
Diskuse

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat

Přihlásit se
0 Kč